Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2009 11:39 - Ключът на жените
Автор: coffeen Категория: Други   
Прочетен: 3504 Коментари: 13 Гласове:
0



Много жени правят грешка като мислят, че мъжете са водени основно от секса сам по себе си. И вярват, че ако могат да привлекат сексуално един мъж, ще могат да го привлекат и емоционално.
Жените твърде често могат и да отказват секс с надеждата, че това ще превърне отношенията във връзка. Реално мъжът е в състояние да разглежда сексуалната връзка и емоционалната като две съвсем различни неща. Изглежда се изисква някакъв специален комплекс от умения, с които жената да държи тези два вида отношения в ума на мъжа като едно цяло нещо.
Мъжете се стремят към много повече от секс, и жената, която умее да удовлетвори емоционално както и сексуално мъжа, ще има сърцето му завинаги.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rootoff - :)
21.03.2009 15:31
Защо е необходимо някой да притежава някой ?
Не е ли достатъчно просто да чувстваш добре и това да е достатъчно. Но не... жените искат да обсебят човека. И те не знаят защо. Най-вероятно от някакъв вътрешен егоизъм за притежание не нещо и лакомия.
цитирай
2. coffeen - @rootoff
21.03.2009 15:41
ти мислиш, че искаме да ви е зле ли? искаме да ви даваме нещо, и също да се грижим за мъжете си - това често е самото удоволствие за нас.
цитирай
3. ngc7293 - специалн поздрав
21.03.2009 16:22
http://www.youtube.com/watch?v=mmRJ9Z8uE_w
цитирай
4. mitchell - ? za vinagi da imam ne6to e kato da sum ...
23.03.2009 20:47
? za vinagi da imam ne6to e kato da sum mu za vinagi rob. komu e nujno da si garantira tova 6tom jivota moje utre da spre?
цитирай
5. coffeen - той животът спира
23.03.2009 23:14
но някои други работи не спират. и какво се плашите толкова - той иска да ми го даде това сърце, насила не става, не мога да взема.
цитирай
6. spellweaver - Неочаквано
31.03.2009 23:12
Наистина никога не съм очаквал подобно изказване от жена О_О И толкова правилно! Повечето дами смятат, че за една свирка (с извинение) си техен и то напълно погрешно.
Относно идеята, че това е егоизъм, лакомия и робство... Не знам що за хора сте, но някои копнеят за подобно робство, живота си дават.
цитирай
7. zeldi4ka - Хммм
31.03.2009 23:27
Обсебване от жена?Къде е тази жена?Май все нямам късмет...Казват,че аз съм ги обсебвал :)
Съгласен съм с coffeen и изпадам в недоумение,това написано от жена:)ЕВАЛА!
Едно е да си обвързан емоционално,а сексуалното така или иначе ще дойде,но ако е обратното в повечето случаи говорим за разпродажба в някой МОЛ :)А и накрая жените се оплакват,че мъжете ги третирали като стока,само че не спират да си лепят етикети с цената върху телата си(я голи пъпове,я без сутиени,я тази прашка защо иска да каже мнението си по улиците).
цитирай
8. zeldi4ka - coffeen
31.03.2009 23:35
btw
Това че ти искаш да се грижиш за мъжа до теб,не означа че и останалите 90% мислят като теб :)
Както беше казал Слави Трифонов по повод какво е мъжа за една жена - вибратор с портфейл...
цитирай
9. beyondthevoid - Жени...
11.06.2009 00:47
Прави страхотен секс, удоволствието е максимално, свършвате и после... седите в леглото прегърнати и мълчите докато заспите. Е, вярно, някой хора го правят за да се насладят на тишината и увереността до любимият човек, но в повечето случай, причината е че реално няма какво да си кажете. Макар и мъжете да се съобразяваме с ограничения брой теми предлагащ дискусията с жена, това ни омръзва. Жената никога не е била добър събеседник, затова се концентрираме върху акта или мисълта за него, когато сме в компанията на жена.
цитирай
10. coffeen - beyond..
11.06.2009 11:17
това не го виждам много често - мъж да смята жената за неинтересен събеседник - ок, всъщност само с жена, която му е интимен партньор темите се стесняват, но все пак можеш надълго и нашироко да обсъждаш генномодифицираните организми, струнната теория, а не само цените на олиото в хипермаркета. Иначе чуждата жена винаги е била най-желаният събеседник, и ако тя не е интересна, то мъжете винаги се правят на интересни пред нея. Казват, че себеизтъкването за мъжете се е превърнало в условен рефлекс, иначе нямало как да впечатлят жените. Но аз например не харесвам някой да се напъва да ме впечатлява, ние оценяме качествата ви, за които вие не подозирате изобщо. Със самоизтъкване мъжете стават единствено смешни.
принципно си прав, благодаря за включването.
цитирай
11. beyondthevoid - Самоизтъкването...
12.06.2009 10:38
Вие жените също се самоизтъквате, но само с външен вид. Когато една жена е привлекателна, това повишава самочувствието и, следователно и "цената" или труда, който мъжа трябва да вложи за да я спечели.
Мъжкото самочувствие се повишава от или добър мъжки външен вид (мускулесто тял), от наличие на много пари (но те не са част от мъжа, така че това е преходно самочувствие), или от някакъв вид умение. Проблема с третия вид, е че жената вижда, че мъжа е стойностен, тъй като умее нещо повече от другите мъже, но не разбира защо, а разбирането няма да повиши нейното самочувствие, следвателно не си струва да го разбира. Направи статистика и ще се видиш, че е така, дори при жени с не толкова добър и поддържан външен вид.
И мъжете, и жените ще търсят партньор, който да ги оценява. Aко вече имат, а търсят друг, значи проблема е в партньора.
цитирай
12. coffeen - модерната жена
12.06.2009 15:36
също като тази от по-стари времена се старае да скрие своите достойнства от визуален характер, ако държи да оценят нейната женственост. Ако бях мъж, не би ми харесало да се отнасят с мен като с теле, на което трябва да му показват единствено телесни мерки, та само това да ми напомня, че съм мъж. Защо си мислите, че трябва да имате заслуги финансови или физически данни, за да "спечелите" привлекателна жена. Някои от нас не работят по заслуги, а по собствена преценка, в която не влизат дори социални схеми за сигурност и защита. Жените обичат мъже, които ги провокират. А провокацията не бива да значи манипулиране. Всеки търси онова, което той самият няма, иска да си намери допълнението така, че да стане една цялост. Ще цитирам и отново тери пратчет, който казва, че жените изобщо не са комерсиални по отношение на любовта и секса.
само по отношение на мъжете, без със същите тях да се свързват горните понятия, жените могат да бъдат предостатъчно комерсиални :)
цитирай
13. beyondthevoid - темата май отиде надалеч
12.06.2009 17:54
Стигнахме до толкова обширни понятия. Стани момче и изпробвай некомерсионалността на жените.
В крайна сметка всеки търси различното, но ако го нямаше еднаквото как щяхме да знаем кое е различно? Като говорим за "повечето жени" и "повечето мъже" това е един затворен кръг, в който всеки е нагодил способностите си спрямо другия пол, така че да изкарваме само единия пол виновен до никъде няма да стигнем. Хората извън този кръг са интересни, но разбирането им е трудно, именно затова в момента има повече "еднакви жени", отколкото "еднакви мъже", може би затова си останала с впечатлението, че мъжете не мислят само за секс, а аз, че жените не оценяват умствените умения на мъжете, ако не виждат материален или емоционален резултат от тях.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: coffeen
Категория: Други
Прочетен: 657043
Постинги: 228
Коментари: 487
Гласове: 3744
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930