Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2009 23:50 - изгубена бройка
Автор: coffeen Категория: Други   
Прочетен: 1675 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 05.06.2009 00:24


Егрегорът е енерго-информационно образувание, енерго-информационен паразит. Храни се с мисли, чувства, но най-вече с желания и енергия, насочена към дадено нещо/проявление. Колективната проекция на общ род желания, интереси и мисли формира егрегорът.

Най-висшият егрегор – това е егрегорът на парите. 
98 % от човечеството е зависим от него. 
Следва го егрегора на секса. Егрегорът на секса и егрегорът на парите са взаимно свързани. Симбиозата между тях е толкова добра, че в момента тези два егрегора държат в робство човечеството, без то да си дава ни най-малка сметка.

Най-големият егрегор след този на парите и страха е този на сексуалността. Една от най-големите манипулации се извършва чрез втората, сексуалната чакра, през която се захранват всички нисшо-астрални същности. Ниските вибрации – тези на разврата, порнографията, чисто физическия акт и сношение са новият, изместен фокус от същността на сливането в енергиен план.

Защото сексът е само последното, материално проявление на докосването между две души. Няма как да не е направило впечатление изсипването на самосвали с пари, за да има сексуална пропаганда във всяко едно отношение в този свят. Разбира се основна заслуга за това, както и за повечето злини по този свят, има вина медията, която е неспирен поток от сексуални образи, които програмират съзнанието в необходимата за тях посока. Стрес и секс – първа и втора чакра – мъжът излъчва стрес, жената – привличане и съблазън – и двамата страдат и са използвани, манипулирани като кукли. Най-голяма е атаката срещу жените чрез всички модни установки и егрегори, които се създават изкуствено с цел създаване на раса от биороботи, развити от корема надолу – не от корема нагоре.

Защото това се цели – хора, които да мислят единствено за ядене, пиене, забава, най-новата кола, най-новия модел GSM, най-новата модна дреха, с която ще приличаш на всеки един човек по улицата, най-новия сериал – всичко, което ти помага да бъдеш ходеща батерия, а не човешко същество, такова, каквото е замислено от Създателя. Илюминати знаят, че ако половете са в хармонични взаимоотношения и разбирателство, това ще генерира енергиен потенциал, който ще унищожи изкуствено поддържаната честотна ограда и ще разкрие един нов свят. Затова те разбили нормалните взаимоотношения между половете – мъжът е бил трансформиран в сегашното си положение чрез постоянен стрес и постоянно поддържане на енергийните честоти в ниските чакри. Или стрес, или в състояние на либидо, подхранвано от поредната изкуствено разголена самка, влязла в програмата – да бъде харесвана и да бъде издигаща се в кариерата чрез шефа.

Жената и женската енергия са били сведени до ниво физическа поддръжка и интерес – робиня на новосформирания егрегор. Блузка до пъпа, разголен кръст, огромни слънчеви очила, закриващи цялото лице, тежък грим, къса пола, изрусена коса, дълбоко деколте и всичките други атрибути? Защо? Нужно ли е това, за да се покаже изначалната женска красота? Това не е нужно никому, освен на кукловодите, които искат да разширят сексуалния център в мозъка на човека и последният да измества работата на другите центрове. Нещо, което реално се върши от години. Друг един сигурен начини да се контролира човечеството е, като се дисбалансира енергията Кундалини (в йога се представя като заспала змия в областта на първата чакра, която, когато се събуди, активира останалите чакри и се постига най-висшето състояние). По този начин хората нямат достатъчно енергия, за да достигнат до по-висшите нива от своята духовна същност и по този начин да се свържат със своя Висш Аз.

Опит за изследване на егрегора на секса като най-известен и мощен егрегор. 
  
Веднага разбираш, че този егрегор е изграден на база на сексуалността, която е продукт на мисленето за секс!
Защо трябва да се разграничат егрегора на секса от егерегора на сексуалността?
Единият е антагонист на другия. Колкото повече мислят хората за секс, толкова повече не го правят. А онези, които нарочно избягват темите за любовното изкуство, само си мислят или представят секс.
Много сексуалност означава използване на секса в името на парите. А от това – не се получава всъщност секс. Майката земя с изначалната форма на секса, бива използвана безжалостно и при това я употребяват като въдица за получаване на пари от проституцията.
Нима егрегорът на проституцията би допуснал да бъде контролиран от егрегора на мамона!
Най-древният егрегор, а другият възникнал след него на парите, иска сега да го направи свой подопечен. Защото той иска да държи не само банките, но и студията за красота, и също така и като цяло козметичните салони, и модните агенции, и медиите, и какво ли не още. Проституцията затова с право не иска да се вмъква в уж легализираните форми на контрол от държавата, защото всъщност държавата в случая ще бъде, този надскочил размерите си енергийно информационен паразит. Защото за нея това ще означава легализирано робство чрез всичките му форми на експлоатация от страна на него.
Всъщност най-древният егрегор е този на проституцията. Ако най-древният егрегор остане на повърхността, то е само заради това, че в началото е била не коя да е, а Свещената проституция, КОЯТО НЕ Е БИЛА ПОДЧИНЕНА НА ПАРИТЕ! 
А колкото до това, че някой се опитва да нахлузи хомота и върху този най-древен егрегор, то това говори само за едно, че битката за енергиите на тази планета се изостря, въпреки шестмилиардното като брой човечество. 
Говори се, че енергията на парите и енергията на секса били свързани, напротив, свързани са само енергиите на парите и сексуалноста, тоест парите и проекцията на секса в главата на човека.
Във виртуалното пространство има повече мисли за секс отколкото самия секс, там той просто отсъства

Човекът има нужда от истински секс, и в този смисъл наличието на контрол върху сексуалността от страна на парите попречва на този истински секс да съществува. Сега сексът се имитира и се подхранват сексуалните апетити в името на парите. 
Майката земя пряко свързана с цялата изначална дейност на секса е абсолютен противник на извращенията, които се вършат от егрегора на сексуалността, и все пак се намират заблудени представители на нежния пол, които превърнати вече във верни и послушни робини, смятат, че наистина било необходимо непрекъснато да се поддържа флирт с мъжкото начало.

източник: xnetbg 

В следващия постинг обаче ще се забележи тенденцията, че не илюминати разсипват хората и техните взаимоотношения, а едни потъменени обикновени същества с необикновени способности - жените.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kaksiika - и аз често си мисля за обезценените ...
04.06.2009 00:17
и аз често си мисля за обезценените човешки стойности и за робуването на фалшиви представи за,,съблазнително"женско облекло или по-точно съблекло,особено когато присъства в гардероба на 40 и кусур годишни жени.Удобните спортно-елегантни дрехи в никакъв случай не загрозяват жената,а и спестяват усещането за стока,лъхащо при дълбоки деколтета,мини поли,множество бижута,вдъхващи лъжлива представа за благосъстояние,което спокойно може да се разкрие с един по-качествен часовник.Ще цитирам израз от реклама на тв Скат:,,Модата се купува,стилът се притежава".
цитирай
2. malkiatprintz - Въпросът е какви са начините за и...
04.06.2009 18:34
Въпросът е какви са начините за измъкване от влиянието на егрегорите. В крайна сметка те са само колективните "материализирани" проекции на общите, колективни представи. В "Овладяване на любовта", дон Мигел Руис описва схващането на толтеките за света като колективен сън на планетата, респективно на човечеството. Разликата с хиндуизма, е че там сънят е на бога, който сънува, а тук сънят е на хората взети заедно. Та според тази представа осъзнаването на този факт може да позволи на човекада започне съзнателно да сънува свой собствен сън, който да е различен от този на планетата, като по този начин създава своя собствена реалност. Но доколко може това да измъкне човека от силата на един егрегор?
цитирай
3. coffeen - майя
05.06.2009 00:33
е сънят на планетата, чрез който хората биват опитомявани до загубване на естествените си наклонности. сънят са всички норми на обществото, закони, религии, институции, дори моралът и ценностите, които всъщност са опит за заместване на истинското ни съзнание. И така почваме да живеем според очакванията на другите в желанието си да бъдем харесвани или приемани и оценявани. Приемането обаче означава компромис, и трябва да бъде просто посрещане - да отвориш съществото си за другия човек без очаквания - безусловно.
цитирай
4. malkiatprintz - Но какъв е изходът?
05.06.2009 05:17
Но какъв е изходът?
цитирай
5. coffeen - вход
05.06.2009 11:00
изходът е всъщност вход към нашите реални желания. как можеш да излезеш от системата - почти невъзможно, ако не искаш да се върнеш в каменната ера; единствено великите цивилизации на инки, маи, атланти, египтяни, келти са имали системи и развитие, имали са технологии, науки и духовни практики. Сега и да "скъсаш синджира", ще бъдеш изолиран или трябва да си в малцинство, някакъв отшелнически живот, общности още няма.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: coffeen
Категория: Други
Прочетен: 658460
Постинги: 228
Коментари: 487
Гласове: 3744
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930