Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2009 12:06 - Хванати
Автор: coffeen Категория: Други   
Прочетен: 1097 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 12.11.2009 10:17


Непълен списък с болестите, които компанията Novartis признава, че ще причини със своя продукт "срещу" грипа: 

 - сърдечни проблеми 
 - припадъци скоро след ваксина 
 - храносмилателни смущения
 - повръщане и гадене
 - лимфни и кръвни смущения
 - метаболитни нарушения
 - загуба на апетит
 - миалгия
 - болки в ставите
 - заболяване на лимфните възли (местна лимфаденопатия)
 - болки в коремната област
 - болки в ставите, които ще преминат в ревматоиден артрит
 - смущения в имунната систенма
 - временна тромбоцитопения
 - смущения в нервната система (колко тактично отбелязано. Сещайте се как скуалинът кара имунните клетки да "ядат" собствената си нервна система)
 - главоболие
 - замаяност
 - Guillain-Barr синдром 
 - дихателни смущения
 - пристъпи на задух
 - кашлица
  -фарингит
 - ринит
 - Stevens-Johnson синдром
 - парализа, вкл. пареза на Бел
 - сърбежи
 - екземи и обриви
 - световъртеж
 - слабост в мускулите
 - отоци на лицето, устата и гърлото
 - реакции на свръхчувствителност, водещи до анафилактичен шок и смърт
 - поражения върху бъбреците
 - пристъпи на треска

  Американският експерт по инфекциозни болести д-р Кент Холторф декларира, че нито той, нито неговите деца ще бъдат ваксинирани срещу свински грип, защото рисковете за здравето са твърде големи. "Тази година е по-важно да предпазите вашите деца и близки хора от противогрипните ваксини, отколкото от самия грип." Защо? 
1. Свинският грип е просто един обикновен грип. Той не е необичайно смъртоносен. Тъкмо обратното - той е по-малко смъртоносен от досегашни видове грип.
2. За първи път едновременно ще се прилагат ваксини за сезонния грип и за свинския грип. И двата вида ваксини - за сезонния и за свинския грип - ще изискват по две инжектирания. Това е така, защото само едно инжектиране не е успяло да произведе достатъчно антитела. Това е признание, че първоначалните противогрипни ваксини в действителност са били безполезни. Можете ли да им се доверите сега?
3. Към ваксините се добавят химически съставки, за да се засили производството на антитела, но това може да предизвика автоимунни реакции. Някои от тези съставки са живак (тимерозал), алуминий и скуален. Защо да давате съгласие децата ви да бъдат инжектирани с живак, който е по-токсичен за мозъка дори от оловото?
4. Тази година за първи път фалшиви ваксини са били използвани, за да се получи разрешение от FDA (Агенцията по храните и лекарствата в САЩ). Ваксините, които са били тествани, не са същите ваксини, които ще бъдат давани на вашите деца.
5. Свръхваксинирането е обичайна практика в Америка. Американските деца са подложени на 29 ваксинации до навършване на 2-годишна възраст. Междувременно ветеринарите се отказаха от повтарящите се ваксинации на кучета поради наблюдаваните странични ефекти.
6. Съвременната медицина няма обяснение за аутизма въпреки непрекъснатото му нарастване. Забележете: аутизмът не се среща при деца, които не са били ваксинирани!...
7. Изследователи предупреждават, че свръхупотребата на противогрипни ваксини и лекарства като Тамифлу и Реленца може да окажат генетичен натиск върху грипните вируси, след което те да мутират в по-смъртоносни щамове.
8. Повечето вируси A(H1N1), тествани в САЩ и други страни, вече са резистентни към Тамифлу (оселтамивир). Тамифлу се е превърнало в едно почти безполезно лекарство срещу грип.
9. Официалните здравни власти са безотговорни в тяхното пренебрегване на различните начини за засилване на имунната система срещу грип. Не се приемат никакви други възможности извън проблемните ваксини и антигрипни лекарства, въпреки многобройните научни доказателства, че витамините C и D активират имунната система, а микроелементът селен предпазва от най-тежките форми на заболяването.

 Моята теория е, че ако натоварвате организма с обработена и некачествена "храна", всякакви вируси и микроби ще имат какво да ядат в киселата ви клетъчна среда. Ако акцентувате на храните с алкален превес - плод, зеленчук, отвара от овесени ядки и ориз, безсолни картофи, лук, маслини, сурови семена и ядки, то никакъв зловреден организъм няма да може да се храни и размножава във вашето тяло. Ако продължавате с млечните продукти, нитрозаминните колбаси, пакетираните тестени боклуци и силното кафе, вие най-свободно се излагате на риск. Ако вече сте загазили, веднага си направете 1.5 л силен билков чай и вземете 3-4 лъжици чист незагряван пчелен мед.
Рисков фактор е стоенето в претоплени, непроветрявани помещения със сух въздух. За профилактика се използва следното - поставя се голям съд с вода на пода в  помещението и патогенните организми биват увлечени към него.

 Почти всички ваксини представляват коктейли от токсични вещества и като странични ефекти се изписват само симптомите, докато тялото вече е заболяло и причините са далеч по-сложни с извадени от строя и объркани системи. Единствената безопасна ваксина е тази, която никога не е слагана. В едно 40-странично описание на ваксина няма и следа от твърдение, че коктейлът реално предпазва от заболяването, за което ще се прилага. 
Едно от най-коварните последствия от ваксинирането е синдромът на хроничната умора. 
Съвременните болести на цивилизацията са последица от масовите имунизации. В миналото прекарването на различни детски болести, не знам доколко реално е било опасно, може би само плашещо, е било прекрасна тренировка на имунитета за справяне с по-важни задачи по нататък.




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. raztvoritel - Страхотен постинг!
17.12.2009 00:08
Веднага го препращам на майка ми, тя също ще го оцени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: coffeen
Категория: Други
Прочетен: 655813
Постинги: 228
Коментари: 487
Гласове: 3744
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031