Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2011 07:35 - продадени
Автор: coffeen Категория: Други   
Прочетен: 1759 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Цитати:

Преди месец Б. Борисов е празнувал натрупването на първият си милиард.

От всеки километър магистрала той си печели 1 милион.

Кого е вкарал в затвора.? ! Никого. На кого е взел парите – ако е взел то е било за него и съпартийците му.

А те нямат дори списъчен състав на членовете си. Коя партия ли има. Ами само БСП.

Само социалистите остават единни. СДС не могат да се погодят и да си разделят властта, толкова са алчни. Нямат чувство за общност. А то това е точно основното. Значи какво ще правят във властта. Разруха ли пак.

Какво ви е отнела БСП. Членовете на партията си внасят членски внос от собствения си джоб доброволно. Сега всяка друга партия, въпреки че не сте й член ви взема насилствено и внос

Как сте живели година и половина след идването на власт на всяка от партиите. Никой не иска да си спомни.

Сега увеличение на пенсиите щяло да има – а в какъв размер ще е то, защо не казват детайлно – Пенсиите ще се повишат средно с 10 лв. от 1 юли –  супер доволно обезщетение и компенсация за щетите нанесени от ГЕРБ-а

20 години разруха в селското стопанство. В България не се произвежда вече храна. Ревахте за Запада – ами на ви – безвкусната му храна – ама със сертификати.

Като си отиде мразеният „комунизъм”, какво сътвори Преходът тук – само разруши създаденото преди. Образованието и здравеопазването – пълна анархия.

Лъжи, манипулации, откровени лъжи.    

Българите престанаха да се интересуват как лично те са прецаквани във всичко.

И спортният тотализатор днес е пълната измама. Джакпотите мистериозно изчезват, а иначе се твърди, че били спечелени.   

Какво има С. Станишев – дори покрив над главата си няма, защото баламата работеше за тая държава вместо за себе си. Поне една къщурка да беше вдигнал, та да знае човекът за какво толкова го обвиняват.

А Борисов цял мандат ще тича все ленти и откривания на спортни центрове да прави.  

Българите не обичат да обвиняват себе си, но този момент дойде неотдавна – осъзнаха си вината и ролята за положението си. Лениви, страхливи, чакащи на друг.

ГЕРБ е диктатура. Хората са уволнявани както никога досега, политическите чистки, с които се назначават непрофесионални некадърници. Хората се страхуват, че са следени и че ще си загубят мястото, ако протестират срещу ГЕРБ.

Но това е доброволното робство – по-лошо от насилственото.

Дайте ми едно магаре и ще го направя министър-председател... Парички само да има.

Нямало за какво да стачкуват, нямало смисъл, щото те великите конспирации ни управлявали - ами Гърция що не я управлява конспирацията. Ама ние няма като бебета да ревем, че сме гладни, нека гърците, испанците си плачат и стачкуват. Такова примиренчество нийде го няма. Добитък да беше, щеше да се опъне на тоя произвол, но българинът – не. Кво го засяга него? Какъв ли заплашителен гений има в нацията ни, че да иска някой така методично да ни унищожи, да ни претопи? Та ние не се съпротивляваме на новия световен ред. Ние сме овце, скланяме си главица, а който е по-несъгласен, си бега навън.

ЗАЩО В България няма общонационални стачки. Само веднъж да го научим тоя номер да протестираме нацяло и докрай, ама няма – то се е предало като жертвен агнец и все мисли, че някой друг е отговорен и друг ако трябва, да го спаси. Ще мре, но няма да изреве. Заслужава си да умре. Наистина има смисъл тая държава и тоя етнос да се затрият. Само дето агонията е малко по-дългичка, но то нали търпи, нека му. Да мрат, майка ми, вечната „комунистка” така ги прокле.

Те така си продадоха гласовете, без да мислят, че тез пари дето им ги даваха вчера, днес десетократно благодетелите са им ги взели. То ти дава, за да може утре да взема. И това не е практиката на БСП, един продаден/купен глас няма партията, но младите лесно се манипулират. Партията го изправя на крака, то отиде се продаде на някой готованко и после -  ами те БСП се коалират с не знам кой си. А ти що спа на изборите, за да не се коалират. Ами остави само БСП да ти оправи малко нещата. Да сте видели политик от левицата да говори или да се държи нецензурно, дебелашки, мегдански, или полунеинтелигентно, психопатски, некоректно, нагло? Това могат само „политиците” на останалите „партии”. Партии без състав и без организация.

Да сме ги чакали да натрупат опит в управлението? Моля, на мой гръб отново – да натрупат какво – „опит” муахаха, те са достатъчно опитни в кражбите. Стига толкова. Нямаме време, нито ресурс за опити. Не искали тия „мръсни” комунисти. Като не ги щете – на картофите, ама в някоя държава, в която решат да ви пуснат да работите. Тук Найденов тотално срина земеделието за няма и 2 години – тотално, цялостно опоскване на фонд Земеделие, без да му мигне окото на някой. Пълна тишина обаче, а.

Господи, ако червен премиер беше изловен как упражнява натиск на някого по телефона или не знам къде си, той днес щеше да е вече в историята. Щеше да е осъден, и обесен. А Бойко? Той си празнува спечелването на първия, само първия си милиард, лева, предполагам - скромно, селско е момчето.

Да се очистела властта от тези гадни крадливи комунисти и да станем като на запад. Но за да си като западняк, ти трябва гражданско самосъзнание, без него май не можеш да вирееш като я няма партията да те дундурка. Тъй ли не се очисти цели 22 години тая държава от тези гадини комунистите?!  Толкова много явно са създали, че 22 години кражби и слугуване на западняците не стигнаха. Кой мразеше „комунистите”. Неуспелите комунисти, некадърните и неморалните ги мразеха, защото  просто им завиждаха. То нали българинът само на чуждия провал най-искрено се радва, нали все се сравнява със съседа. Как да протестира като за него е много важо другият до него да е зле. А този път ето съседът бизнесмен взе да се задъхва, ами нека и той усети малко затягане на коланите. Българинът органически мрази чорбаджията, той иска всички да са като от неговата черга, да няма конкуренция, всички да са еднакви, да няма заплаха, но пък за какво тогава ще завижда. Най-сетне всички са зле, и ти си зле - кеф, е, почувства ли се добре. Нека му и на шефа ти, тоя кожодер. Ама му се наложи да те съкрати и той сам да си работи, а сега и заплатата ти от тия мизерни 750 лв я няма, добре ли е.
 Имало преди цензура. Ами сега знаеш ли в какво затъмнение и дори автоцензура живеем. Имало дефицит на ... всичко. А реално сега от западняшките боклуци какво ти трябва. Преходните правителства разрушиха българския стандарт за качество, за да си внасят боклуците от Европа, Азия и Америка. Щото само евтино можем. За нашия си стандарт на живеене. Майките днес си обличат децата с хубави, но преоценени дрехи, на килограм и то, молят се търговците да им носят само такива. И все пак майките гладуват, за да могат децата им да са прилично обути и облечени.
И бизнесът е пропищял от бойкоборисовщината.
Американците ни държат изкъсо на каишката, още малко и ще си купим от тях дори и  ненадеждните им, дали много дефекти ядрени реактори за нашия "Козлодуй". За американските бази в България не плащат нито стотинка. Плащаме за издръжката на българския войник по света да поддържа агресивната американска политика и манипулация.
Плащаме данъци и ни глобяват и ни разболяват..... 

Какво ти донесе новата ера – стрес, страх, неграмотност, контрол. Ако са ти полезни – продавай се.

 

Преписвам и един коментар:

Гръцки младежи издигнаха на площад „Синтагма“ в Атина плакат на който пишеше „Тихо да не събудим българите“ и предизвикаха смях сред сънародниците си, протестиращи непрестанно вече няколко седмици срещу пагубните за тях управленски решения на правителството им, МВФ, Световната банка и други поучаващи ги европейски институции. Те привлякоха вниманието и на редица местни, и чуждестранни медии, като бяха запитани какво ги е накарало да се явят на протеста с подобен не традиционен плакат. От отговорите на гръцките младежи стана ясно, че те са студенти в България и от престоя си там недоумяват как може връстниците им да живеят по подобен начин и да приемат всичко което се случва с държавата им, и със самите тях с примирение, търпение и пиене:

 

 „Ние съжаляваме българите, но мислим, че те сами са си виновни за положението до което са докарани. Смятаме, че нашите управници искат да ни докарат до тяхното положение, което ние няма да допуснем. Голяма част от тях са изключително прости, въпреки, че жените им са хубави и достъпни. Те всички са недоволни от живота който водят, но въпреки това не протестират, едно защото не могат ясно да си определят исканията, друго защото ги мързи, трето защото са свикнали винаги някой да им каже какво да правят, четвърто защото не вярват в самите себе си, а може би и осъзнават подсъзнателно, че не притежават умствените способности да променят нещо в собственото си бъдеще, че какво остава за бъдещето на цялата им красива, но изкорубена и ограбена държава. Нашите връстници там, са се отдали на кючеци, маанета, пиене, ебане, наркотици и побоища. Тези които не споделят подобни възгледи за смисъла на живота, емигрират постоянно. Рядко можеш да срещнеш някой с който да говориш за нещо по-различно от новия му телефон, блузка, как е минал вчерашния купон и колко пиене се изпило. Българите приемат учението като време отдадено на купони и разврат, което се толерира от техните управници, много от които сами се ползват от сексуслугите предлагани в така нареченият студентски град

 



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: coffeen
Категория: Други
Прочетен: 658702
Постинги: 228
Коментари: 487
Гласове: 3744
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930