Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2011 02:20 - бръм
Автор: coffeen Категория: Други   
Прочетен: 627 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.04.2012 17:31


Пресконференцията на герб беше трагикомедия.

Българите са продажни и предатели, затова тук няма стачки, няма бунтове, няма съпротива. 99 % са нормални.

Ямбол – мин. седмица – служители и персонал навсякъде са супер любезни, ведри, весели. Очаквали ли са, че нещо се променя към по-хубаво, не знам.

Тази седмица, понеделник и вторник – хората са мрачни, нито една усмивка не можеш да забележиш, безнадежност, безсилие, апатия, или подготовката за зимен сън е това.

Когато бсп е мнозинство, трябва да осигурява блага, да се грижи за гражданите, да няма ощетени, групата им в парламента да работи 30 пъти по-бързо, по-ефективно и пак някой ще си знае същото: „мръсни комунисти, червени капиталисти”

Бсп била престъпна. Едно време не знам си какво бсп... Затова им даде „режимът”образование и работа и преспокоен живот. Затова децата бяха все първи по световните състезания. Айде сегашното време да ви дава спокойствие, собственост, професия (които партията ви била забранявала да имате) ... Ако бсп ви обещава, няма да траете и една седмица. Но Борисов, каквото и да ви каже, да сеете картофи, или че сте некадърни – с всичко ще сте съгласни, нали.

Това е предубеденост и необективност... Да не искаш да приемеш сегашната действителност и да те отнасят ту към миналото, че някой тогава бил окрал парите (всъщност с тези пари сегашните си купиха властта, и обявиха за откраднати), ту към бъдещето, в което ти обещават да ти вземат каквото имаш.

Наистина европейците треба си намалят пенсиите, щото като дойдат тук да ги харчат и всичко им се струваше мн евтинко и затова заради тях отдавна все като европейското, само качество дето липсва, тука китайщина е.

Само 15 % е отчетеното увеличение на престъпността по времето на тези всесилните, безнаказаните, аморалните.

Само 15 % ли, 150 е. Какво е това изборният ден на места да свършва в 22.30 и тогава някакъво министърче да рече още преди да е броено каквото и да е: Фандъкова печели София! ?!?? и пак ??!!! няма ли по-крещящи препинателни знаци

На Доган, също като на мен, му се приплакало от пресконференцията на герб. Чуждите наблюдатели те направо се разплакаха. Но българите – не. Още една северна корея ще стане тук. Само не знам като не плачат, като е толкова хубаво, защо вчера бяха толкова унили, седейки на топлите си работни местенца. Слугинаж.

Най-черните кръгове на ада са запазени за онези, които са запазвали неутралност и са били само наблюдатели по време на криза.

 една статия от дойче веле и друга 

И. Костов бил обещал подкрепа за един кандидат, Доган - за друг. Това пък откога значи, че електоратът на единия или другия непременно трябва да гласува за посочения от съответния главен. Хората  не искали някой етнос да определя вота. Не съм видяла досега други толкова да кътат етносите както герб. Защото например на цигани плащат, за да гласуват за тях. Как реагираха в катуница... Не българинът е изплашен, а герб. Защо застъпниците им надхвърлят позволеното, други партии с толкова застъпници кога е имало.
Българинът си е виновен, защото целият свят му навира в очите в каква мизерия и диктат живее, само че на герб изобщо не им пука, че хората ще знаят това или онова, защото те нищо не могат и няма да променят каквото и да се знае.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: coffeen
Категория: Други
Прочетен: 658054
Постинги: 228
Коментари: 487
Гласове: 3744
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930