Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2012 18:10 - каква енергия!
Автор: coffeen Категория: Други   
Прочетен: 1008 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 01.04.2012 17:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
цитати:
"28 март. Тази дата ще се запомни с голямото предателство на националните интереси от самозабравили се политици, слуги на американската воля, които оставиха България да бъде зависима, бедна и икономически съсипана държава!

На свое заседание кабинетът „Борисов” взе решение да прекрати участието на страната ни в енергийния проект Белене , въпреки волята на мнозинството български граждани – централата да бъде построена! От Вашингтон министърът на финансите Симеон Дянков, който неизвестно по каква причина е там, съобщи, че решението да не се строи Втора атомна централа е взето още преди една година!

Интересен е въпросът как така държави като Италия, Румъния, Китай, Индия, Турция, Франция, Австрия, Гърция, Германия може да приемат руски инвестиции в енергетиката, а България не трябва да приема. Някой определено ни будалка и то едва ли, за да ни откъсне от Русия, като ни засипе с инвестиции в икономиката. 

Соломон Паси даже обяви, че „Козлодуй” е гнездо на Ал Кайда!" 

и от Хроники преписвам половин статия с въпроси към "действащия" в момента президент:

Не диверсификация, а кръст на държавата бе сложен със спирането на проекта АЕЦ „Белене”, господин държавен глава, и мозъците на Вашите доскорошни политически колеги бяха промити от политическите интереси на една дискредитирана и тотално икономически и финансово пропаднала свърхдържава и нейни представители и лобисти!

Вместо да кажете нещо по същество по решението за затваряне на „Белене”, Вие, господин Президент, обявихте, че е по-добре да санираме жилища, а не да строим Белене!

Кой има възможност да санира жилищата си, господин Президент, двата милиона пенсионери с три години замразени пенсии? Над милион безработните, с невъзможност да си купуват храна и плащат осигуровките и разноските? Или стотици хиляди хроничноболните българи, които нямат пари за лекарства и адекватно лечение?

Вместо саниране, в страната върви насилствено разграбване на жилища в малките селища и отдалечени райони, господин Президент, но ситият на гладния не вярва – нали така бе казал народният мъдрец?

-----------------------------------

„До 2020 г. ще ходим на ски с метрото”, обявихте, вие, господин Президент.

Що за гавра с възможностите на мнозинството редови българи, господин Президент, хората нямат пари за градския транспорт, ядят по веднъж по-малко, дневно и доизносват старите си дрехи, а Вие ги изплащате на ски с метрото!

Имате ли представа на какъв обеднял и мизерстващ народ Сте държавен глава, господин Президент?

Имате ли представа защо непрекъснато напускат родината си България лекари, инженери, млади хора, без перспектива за връщане?

Имате ли представа защо заминалите българи не се завръщат?

-------------------------------------------------------

„Българският народ може да спи спокойно, защото Българската армия има достойни синове”. Казахте го на церемонията по награждаване на военнослужещи от 24-а авиобаза „Крумово”, оказали помощ на населението в бедстващото село Бисер.

Но къде са повечето от тези достойни синове? Те са зад граница, където една провалена свръхсила и икономически западнала държава „налага” мир! Там тези достойни синове заработват горчивия хляб за своите родители, и близки, които тънат в родината им в бедност и мизерия...

Родителите на тези достойни синове от българската армия едва ли спят спокойно, след като непрекъснато слушат новините – къде е избухнал взрив, къде са убити от „приятелски” огън наши момчета, къде е имало атентат.

Достойно ли е да служат българските войници рамо до рамо с американските си колеги, някои, от които убиват жени и деца, мирно население? И след това тези американски войници ги извеждат тайно от Афганистан, за да ги спасят от гнева на местното население?

На 50 000 долара оцени американската администрация животът на едно разстреляно в съня си дете, същата сума е оценката и за убитите му майка, баба, и други близки!

Вие за колко оценявате живота на своите три прекрасни деца, господин Президент, като говорите за достойните синове на българската армия, принудени да бъдат пушечно месо в една мръсна война и това да им е прехраната?

Господин Президент,

Аз убедено не гласувах за Вас, и повече от два месеца от мандата Ви мога да кажа, че не съжалявам.

Надявам се, да дойде ден, в който ще разбера, че съм сгрешила, като съм Ви лишила от подкрепата си...

Както аз, така и няколкото милиона българи, които не дадоха гласа си за Вас.





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ka4ak - Седем пъти мери ,един път режи!
29.03.2012 18:40
А,всеки ремонт е унищожителен и неефективен!!!:(
Пък Козлодуй си работи...?!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: coffeen
Категория: Други
Прочетен: 657129
Постинги: 228
Коментари: 487
Гласове: 3744
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930