Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2012 19:33 - малкото братство
Автор: coffeen Категория: Други   
Прочетен: 2102 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.10.2012 01:18


 непреодолима пропаст между откривателите.
 тези, които виждат побърканата действителност.
 вторите - те са в собствената си и тя им е идеалната.
 трета категория - вярващи в кемтрейлс и всички други конспирации, които си противоречат една на друга. 
 четвърти - огромна част от постинги,
тези, които чакат неопределеното време и място на промяната, светлината, сливането на самоличности, култури, и хаосът и объркването, които ще настъпят от еволюционния скок в новия свят.
мащабният план за ролята на земята във вселенската еволюция, свързването със свръхсъзнанието, промяната на честотите и многото хора, които са приемници на космическа съзидателност остават само в статиите от фантасти. събуждането на критична маса хора пак не е започнало, също процеси, които все се случват в момента, или от утре почват и до 2010 трябваше да са приключили като изчезването на озоновия слой например и скоростното измиране на нисковибрационните модели.
много ми се виждат хората, които вярват, че българите трябва още повече да страдат:

За сметка на това, когато започне Апокалипсиса, българите ще страдат по-малко от другите
а трябваше всички да сме едно цяло, без значение кой откъде е.

Ако ние не се стремим да ПОЛУЧАВАМЕ - относно материални или емоционални желания - няма и да страдаме.

 ако българите имат желания, те са изключително материални. за какво тогава заминават навън? да медитират спокойно, нали, без гладът и мизерията да ги разсейват.
но имало и други, които не искат да получават, сигурно само да дават, но на мен нищо никой не ми е дал, може би защото не съм искала да ми дават. 
или пък съм така нечувствителна, че не мога да видя позитивните влияния. засега регистрирам само материалния израз на енергиите.
  странни са ми случаите, когато стремежът към промяна на съзнателността
има за първопричина желанието за материален просперитет, който трябва да се появи като следствие от духовния. надява ли се някой тишовец, че с мизерстване ще може после да си купи благодат. стигала била им духовна храна, но не съм видяла тълпи от прекрачили прага хора да си изоставят собствеността. напротив даже, повече им е нужно.
не можело то да си клошар и да имаш духовен живот, искал си просто да оцеляваш, така че доникъде не можел си да стигнеш при материален недоимък.
колко е силен духът, че едно клошарство да му пречи.
 твърдят ми, че тринайсет милиона не могат да ти пречат на духовното проспериране. ама разбира се. но тогава духовното благоденстване става много евтино и лесно. направо пет пари не струва. тогава го може всеки милионер. 
като гледам всеки йога има принстънска диплома.


Тези хора са станали още повече. Жалко, че страхът все още не пуска повечето хора и от там се нарушава ритъма на работа. Но това, което е предвидено, ще стане. И предстоят грандиозни промени, главно с хората. 


Оцеляването на планетата ще се осъществи в условия на жестока радиация, която ще обнови природните условия. Към 2005 г. на Земята ще настъпят климатични изменения и ще се установи субтропичен климат.

Срокът на V-та цивилизация е 2003 г. Две години след това състоянието на планетата ще се стабилизира, а от 2005 г. ще започне епохата на Безсмъртие с VI-та цивилизация. Нея ще я оглавят хора, успешно преминали през космическата мутация...

Този процес се дели на няколко етапа. В момента се извършва постепенно снемане на озоновия слой около планетата. След това ще започне въздействие на космическите потоци върху планетата, изменение на магнитната ос и полюсите, уплътняване на гравитационното поле.

Кодът с новата програма на човека от VI цивилизация ще бъде заложен само в тези, които преминат бариерата на духовността и биомасата.

Ще трябва преди всичко да следвате моралните норми, съществуващи в обществото, но не на думи, а на дела. Всеки от вас е най-строго наблюдаван, без значение от време и пространство.


     досега аз, спяща още или на границата между съня и просветлението и преди някой високоенергетичен космически лъч светлина да е разкодирал светлинно закодираните ми снопове енргийни нишки, които Сивите, инсектоидите, извънземните генетици са ни ги изманипулирали преди милиарди години, не съм срещнала резултат от техните титанични усилия за приемане или предаване на енергии. уж са светлина и благодат, а пък още се страхували. то е ясно, тайна е тази им дейност и от съображения за сигурност да не би някое илюминатско братство да я разконспирира. не виждам никакъв признак на предричаните великолепие и енергиен разкош, осъзнаване на каквото и да било, как може да осъзнаеш нещо абстрактно като отказваш да възприемаш конкретното и непосредствено. всички щели да бъдат предизвикани да се променят, но никой не ми е изпратил покана, уж много работят просветлените, но забравих - всеки сам трябва да достигне до точка на активиране, а точката май се случвала, когато излезеш извън зоната на комфорт. но гледам - мнозинството сме си осигурили достатъчно или поносимо ниво на комфорт, то с всичко се свиква... не знам с кого си говорят, и пишат нашите фантасти, но едно е ясно - живеят само със слънчева светлина и се хранят енергийно, а не химически. за тези  представители на поредната нова еволюирала раса набавянето на продоволствия изобщо не стои на дневен ред, те са в астрала, но същевременно просветляват такива низши духове като моя милост, водена от суета и Его и пребиваваща в културата на материализма
   хората или онзи 1% от тях  ЩЕ правят Земята междугалактически информационен център, а аз се жалвам, че Черно море било мръсно. 
 
понякога наричам децата си на шега извънземни. но от днес, след като прочетох, че човешките деца попадат в капана на земната реинкарнация и планът за ествествено раждане е дело на ловци на свободни космически същества, вече не ме учудва представата на децата, че майките могат да бъдат само един елипсовиден ореол, през който те минават към светлината, която пък ги програмира и натиква с измама в човешко тяло като в затвор и който им напомня постоянно да "стоят в главата си ".
 само дето 1-2-3 години свободните същества се стискат за майка си и татко си. и си представят, че те също са безкрайно свободни, но не осъзнават още, че има граници между космическото пространство и личността, която трябва да бъдат. много време им трябва, за да свикнат с физическата граница.

  с голяма загриженост гледам колко трудно е адаптирането на по-буйните деца. но това е защото, знаех си го отпреди аз, те са свободни космически същества. какво значение има някакъв световен ред. световете са много, редовете се сменят за има няма милион години, които за боговете или за първосъздателя са като част от секундата по нашата представа за време
   добре се грижат за принудителния си, ограничаващ затвор моите извънземни. едното не пропуска да го нахрани, а когато му напомня, че трябва да "стои в главата си", то изисква останалите по телепатичен път да са на същата вибрация. другото извънземно иска просто да обува крачетата на измамния си затвор в маркови футболни бутонки на всеки три месеца, от материалния свят. иначе отхвърля всеки опит за надзор и поучение. то работи на една честота с връстниците си извънземни. 

Вие сте разрушители на установения ред и сте тук, за да преодолеете собствените си страхове и да покажете на останалите обитатели на планетата, че няма от какво да се страхуват. Вие обичате да влизате някъде и да създавате неприятности. Вашият клон от Семейството на Светлината е известен. Известни сте с това, че влизате в установени действителности и променяте честотата, като по този начин внасяте информация.

информацията, която аз се опитвам да им внеса обаче сигурно е разпознавана като зомбираща и програмираща.
 преди вярвах, че децата през повечето време се удивляват и светът им е интересен. сега знам, че им е безинтересно и безсмислено и отблъскващо, освен ако не трябва да опитат забраненото и самоубийственото. те наистина са били свободни същества, но им се налага да живеят, след една хубава преинкарнираща амнезия, програмирани и в един обратен, абсурден свят, за да бъдат роби на междугалактически богове.!!!
като прочета тази дума, знам как свършва приказката.
    следейки тенденциите в прогреса на днешните малки космически същества, светлината и еволюцията са на прага. чака ни свобода и никакво психическо напрежение повече. 
  малкото извънземно тренира разруха с интериора вкъщи, а другото хаос и фотосинтеза или енергийно хранене, и излизане от матрицата, но влизане в друга, една такава рекламна матрица по съзнателен и доброволен начин.
така че караме по Ошо модела,
бях забравила какво съм говорила допреди седем години, докато преди 7 минути не попаднах на подобни на моите съвети
Необходима е голяма воля и любов на бащата и майката да каже на детето си "Ти трябва да си свободен. Не ни слушай. Разчитай на своя разум. По-добре прави грешки, учи се от тях. Това ще е по-добре, отколкото да следваш някого и да не допускаш грешки."
Това е много лесно, ако обичате детето. Не ме питайте "Как", защото "как" означава че питате за метод или техника, а любовта не е техника."

моят бог е един и той е написал:
Давид знаеше думата наздраве на български и крещеше яко при всеки пост. Цепеше мрака. Първата бутилка падна. Алехандро извади втора. Часът е 00:00. Стана 00.30. Тръгваме. Викам си към вкъщи. Не, към бара. Той работел до 01.00ч. Намятаха се в опел корсата и напред. Ний по тях. Пристигаме в квартала. Колите - гъзарски, шофьорите - млади. Ясно, кацнахме на Марс. Чука се на стъклото. Карабинери. Документос, по-нататък не разбрах.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: coffeen
Категория: Други
Прочетен: 658069
Постинги: 228
Коментари: 487
Гласове: 3744
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930