Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2012 18:28 - авитаминоза
Автор: coffeen Категория: Други   
Прочетен: 2337 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 23.11.2012 16:28


за последните 2 месеца зъболекарите ми пробваха да ме убедят да вземам антибиотици. първият вече му забравих името. а старият ми лекар вчера ми разправя, че този път без антибиотик няма да мине. аз му викам, че няма нищо да пия и той веднага - добре. ето че пациентът като иска да си лекува причините, никой не може да го спре. защо пациентите не искат. защото са делегирали отговорността на лекарите. те пък помагат на системата, която няма интерес болестите да намаляват, иначе много много хора ще останат без работа, ако няма пазар за фарма-и-химата.
редица лекари посягат към антибиотика дори при вирусни заболявания като грипа. приемът в този случай е не само безсмислен, но и вреден. днес се знае, че прекаленият прием на антибиотици може да е причина за наднормено тегло. хората, които ги приемат могат да изпитват необяснимо чувство на глад.

от какво са болни хората пак питам и пак отговарям - от нежелание да се поеме отговорност. това нещо отговорност сигурно е много страшно, тежко и боли ужасно. страх - какво ще стане, ако не успея или ако някой ме обвини за моята болест. да сте чули за обвинен човек, за това, че със собствени действия си е разсипал здравето. болните винаги са невинни. гените им са такива, екологията е лоша и пак никой отговорен, или държавата, щото си били плащали осигуровките. м?

 медицината като не иска да знае за първоизточника на болестта, веднага я приписва на наследствени и генетични фактори и всичко се обяснява със стреса или "това е на нервна почва"... така прозорливо и мъдро осветяваше тъмните ъгли на медицината и покойната ми неграмотна баба. 
 днес господства една измамна, опасна, излишно инвазивна, симптоматична, комерсиална, корумпирана, нехуманна, абсурдна, фрагментарна, повърхностна, античовешка медицина


законодателството не позволява на лекарите да се препитават от профилактична дейност, а само от терапия. залага се на медикаменти, ваксини, технически средства, операции. а се премълчава например, че присадените стволови клетки могат да предизвикат непредотвратими злокачествени заболявания.
 
тъкмо попадам на заглавие за предотвратяването на онкологични заболявания. с какво щяла да се прави профилактиката, специално за рак на маточната шийка става въпрос - с ваксини, като cervarix! със смъртоносните и увреждащи ваксини срещу папилома-вирус.
За последните 5 години 21 000 млади американски жени са съобщили за негативна реакция на новата ваксина срещу папилома-вирусна инфекция. Хиляди от тези случаи са попаднали в категорията „сериозни”, изисквали са хоспитализация, водили са до заплашващи живота състояния и дори смърт.


 още един едночасов филм за жадуващите да си припомнят някои теми, идеите от филма са няколко.
 
 депресия, биохимия, какво е рак и какво тумор, естествените витамини, изкуствените витамини.

 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: coffeen
Категория: Други
Прочетен: 658600
Постинги: 228
Коментари: 487
Гласове: 3744
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930