Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2014 21:36 - 101
Автор: coffeen Категория: Други   
Прочетен: 2283 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.09.2014 11:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
няма хора, които да симпатизират на герб, дори и тези които получават заплати от тази... групировка дори не е.
защото събудете се, и не обърквайте това да си против комунистите, против социалистите, и това да харесваш тази банда наричаща се герб. никой не те спира да си против комунистите от едно време (които не са избивали деца) но това не значи, че трябва да си фен на герб или на реформатори.

ето какво става сега тук

първо

второ

трето


 в сайта на люба манолова са пуснати малък брой статии за времето на кабинета орешарски, но докато герб слугуваше на американските интереси, сайтът счупи рекордите по брой на заглавията, денонощно се е работило, романи изписа жената за загробването на страната от дянков, цветанов, найденов, борисов, кунева. другите медии харчеха ефира за платените протести и да манипулират лековерната аудитория с гербаджийски лозунги.
само избори ни липсваха и оставки. 

  това чучело плевнелиев направо ми се гади от него и от тези дето го харесваха. 

никой никъде не го кани, той пак по визити, чуди се как да се сложи ту на американците, ту на турците. по олимпиади ходеше, да си пийва чай със сина си за по 500 паунда, вместо да си нахлупи каската сега и да ходи да чисти по наводненията, кой беше с лопатата там - к. нинова. гербовците си траеха, и не съм чула бориславова да прави дарения, вярвам анонимни са й.

 ето какво казва стивън коен, американец: 

Путин, между другото, е най-последователният ръководител през ХХІ век (последователен не означава добър или лош). Той управлява вече 14 години. Той се извисява над всички останали. Единственият, който може да му прави компания, това е Меркел.
Последните три американски президента бяха неудачници във външната политика, те подпалиха войни. Може да се каже, че тук присъства някакъв елемент на завист: Путин много успешно представлява интересите на своята страна, а нашите президенти всичко развалят. Провалените войни следват една след друга.
Именно така, между другото, мислят руснаците. Аз бях в Русия през декември, и ме попитаха: защо, защо те така се нахвърлят върху Путин? Те какво, завиждат ли му? На мен ми се наложи да направя пауза и да се замисля. Не знам. Може би е точно така.
Но тук има един важен момент. При демокрацията от кризите се излиза посредством диалог. А в нашата страна няма никакъв диалог.  

В Бг също няма демокрация и също не се водят диалози, само монолози слушахме, приказва ми чинка ми: епа знаеш ли колко сладък е бойко...
тук вярват, че политиката това са развлекателни рубрики с комедийни актьори  

по-добре продължете със шопинг-терапията из съседните страни

 за предния постинг гледам господ се е обадил, се е посмял сигурно, ама той е нависоко :)  


какъв национален интерес, всеки си гледа само личния, който се изчерпва с това другият да е зле, защото завиждаме, защото не сме едно, а 101 бостански чучела.   


  да гласуваш за партия, която е антисоциална и да искаш да бъдеш европеец, доста голяма лудост, ако знаеш какви социални системи имат там, за да могат да си позволят да гласуват антисоциално. ако съм в бяла ЕС държава, може и да не гласувам за онези, които хранят до безкрай някой друг от моята заплата.









  



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: coffeen
Категория: Други
Прочетен: 658708
Постинги: 228
Коментари: 487
Гласове: 3744
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930