Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2014 13:45 - северни и южни
Автор: coffeen Категория: Други   
Прочетен: 2381 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.09.2014 15:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 да си припомним поне 3 закона, които при управлението на бойко и цветанов са били приети в полза на обикновения бизнес ( не на определени кръгове) или в полза на обикновените хора. или който да отстоява държавния ни интерес. поне един? 

на тези избори ще гласувам за бсп, защото ако са на власт, ще направят най-малко глупости като това да се правят на надпартийни държавни служители като вигенин, който действаше не като социалист, а като европейски министър. 

патриоти, много сте оригинални с изявления, че не искате да чувате за политици. те затова си позволяват немислимото, защото не ги търсите и не ги знаете.

 няма да му увре главата на избирателя, че като избере чисто нови  политици, те ще правят същото като досегашните, но опцията "не ща да чувам за политици" води на дъното.
не искали вече да им напомнят, че сме били най-бедни.
 по-бедни ще станем! стягайте колана, годината е по-лоша. но нали е демокрация и сега има всичко:
кой го има това всичко
  откъде идва то, от Бг, и има ли вкус ?
  кадърните и можещите ли имат - ами що нищо не са построили като могат, а само разруха виждам. щото някой пречи, корупцията пречи, америка пречи. само че много бизнеси като фармацевтичния например ще позападнат, ако няма корупция и затова бизнесмените я обичат и поддържат. няма независисимост, винаги някой пречи и иска да му буташ. 
нямало пари в тая държава - напротив, има. но ще сме най-бедни защото съседът ми казва: кротуваме. защото РОДИТЕЛИТЕ ни кротуваха векове и те, това още е ценност за тях.

никой нищо няма - средният американец през целия си стаж събира пари за колеж и университет на децата. тук - за движимо и недвижимо имущество пак за децата, да ги уредим.

 можем да спим спокойно - емигрантите ще продължават да поддържат инерцията, непукизма, примирението, идиотизма. работещите навън може и да престанат да съсипват всичко тук, защото скоро просто няма да има на кого да изпращат пари тук.
 на 32 години не работят, защото майка праща от германия, и като трябва да гласуват:
  за който искаш гласувай, маме или какво ли да гласуваш.

омръзна ми да диктуват хора, които не се опитват да живеят в Бг и не опитват да работят тук

нищо лично против работещите в другите българии, радвам им се.
обаче да ми говорят, че инвестирали тук, няма как, инвестират в лентяйството и в безразличието тук.  
така безразличните им роднини се подписват на избирателния списък и узаконяват бандити да влизат във властта. не са виновни никакви политици и никаква държава, дори и щатите и съюза европейският, а онези които ги избират, които мълчат и са съгласни за една сигурна заплата и сигурен пост в учреждение да продават бъдещето. 

* някои хора са забравили как северен поток заобиколи полша и какво спечелиха поляците от това - нищо. сега пригласят на недоспалите евро чиновници против южен тук. 


 припомням 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: coffeen
Категория: Други
Прочетен: 658596
Постинги: 228
Коментари: 487
Гласове: 3744
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930