Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2014 14:08 - планета вавилон
Автор: coffeen Категория: Други   
Прочетен: 2196 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.09.2014 20:55


 Българите вече живеели в новия свят.  Посветените нямали телевизори, позитивни били, та затуй не ги било грижа за онези в парламента. 

 Щрауси, които си заравят главите в пясъка. 
 Това, че се игнорират фактите, не ги кара да изчезнат. 
  България била център, но Бг вече я няма, какъвто и енергиен катализатор да е била, е генерирала само миграции.

   С тези посветени, минали прехода, и които сега са във високите измерения и които не искат да забележат пълния колапс, Бг пак я владеят силите на мрака, а не на светлината, както те се кълнат, че ставал този планетарен преход масово, обаче само в тяхната, отделна вселена свети. синьо-виолетово.
Хората масово са станали не позитивни, а безразлични и само оцеляващи. 

 Те били избрали на 21.12. 2012 да бъдат космически създания, да не се занимават с нищо негативно.

   Не ме питайте как изкарват парите си - имало галактически Фонд, не като нашите триизмерни банки и сметки! Знаех си аз, че вселената е препълнена с банкноти и трябва само душата ти да помоли фонда да ти отпусне малко медец за обувки и бока! За нещо дето може да го снимаш. 
Западняците не се занимават със шекел в брой, ами си имат само карти, там по-сложно май става транзакцията от Гал-Фонда
 Кой ли го пълни тоя фонд, Жоре, ацтеките трябва повече злато да са били изкопали. Можело без да сгрибаш, можело да не те засягат джазове негативни и неориентирани още за новия ред.  

" Сякаш приятелите ви просто вече не съществуват за вас. Няма ги никъде във вашата реалност. Просто сте направили различни избори " 

 преведено - просто вече не ви пука за никого, за други светове и други хора, не ви е останала човещина, а само стерилна светлина. пренебрегвате реални триизмерни проблеми и не ви е грижа дали мизерията е паралелна на вашия свят, стига фонда да праща по някой бин в тримерната сметка по кин и да се къпете във висши вибрации.

Колко хубаво е да пребиваваш във висшите светове, само първо елате да живеете при мен 98 дни без храна, вода и интернет, приемайте ме позитивно и влизате във федерацията.

 "Което и от двете да хванеш – те са си абсолютна и неоспорима истина. Това което ги разделя е изборът на хората – в коя реалност да пребивават". 

  превод: истина е, че избор на какъв да се правиш винаги е имало, сега обаче се правят, че другите не съществуват. проблеми в новите си светове ама изобщо не могат да видят. няма преход никакъв, копченца драги, само към тотал шайде. избор да са несъзнаващи последствията от бездействията си, за какви портали и висши осъзнати елементи иде реч, за божествена любов, която игнорира всички, които не са избрали галактическия честотен код. чисти зомбита от сериала скуби-ду, без мистерията, само оод.

 
 Новият свят е разделеният свят. Не бива да будите нисковибрационните модели, те сами трябвало да го направят, че да не ви тресне синхронотрона някое кармично наказание. 

    Нещо мисват те момента, че не можеш да оставяш някой в мизерията, да се правиш на духовен, и да приказваш, че непоискани благинки не правиш и това да ти се струва маси саси. От всичките ти приятели, които обаче пълнят фонд Пенсии, само ти си хахавел.

Гледам докъде е доведен нашия Вавилон от Дъговата Нация:
 т.е. четирите космически коренни раси, пробудени за подготовка към отплаване на Кораба на Времето Земя - 2013. Играчи в Четиримерния Вълнови Модул, приемащи планетарни команди... което стана възможно след Превключване на Времето от 26 юли 1992 година...




 



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: coffeen
Категория: Други
Прочетен: 658576
Постинги: 228
Коментари: 487
Гласове: 3744
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930