Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2014 14:09 - няма страшно
Автор: coffeen Категория: Други   
Прочетен: 3117 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
бай иван:

ГЕРБ е поредния сапунен балон в политическия живот на бедния българин. Жалко,че немалко народ гласува за тях . Няма как да е иначе, когато псевдоаналитици набиват в главите на народа колко велика е ГЕРБ, как води убедително в класациите и как няма да се коалира с БСП , ДПС!!!
ЗАЩОТО:
ХОРА ОТ СТАТУКВОТО ИЛИ ТЕХНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НЕ МОГАТ САМИ и не са способни И НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ НИКОГА И в никакакъв случай ДА сменят СТАТУКВОТО . АКО това не се обяснава на хората да се направи никога няма да има прогрес .  Видях хора, които още не са разбрали, че ГЕРБ се състои само от няколко души, които се наричат ръководство. Видях хора, които са се превърнали в завършени конформисти от страх да не загубят своите постове и облаги. Така е и в цяла България – страх да не си загубят своите постове и облаги.

  вярват, че има икономика. излишно е и министерството като я няма. както и други неща, което на хартия съществуват, но за нещо несъществуващо не може да има министерство.

смяна на администрацията  последно време през 3 месеца. ?! така се разединяват хората, наши хора срещу други.

преписано от  старите хора:
Позиционирането на ГЕРБ и неговите лидери в главите на българите с една многогодишна небивала по мащабите си медийна кампания направи така, че каквото и да излезе под егидата на ГЕРБ, дори и престъпление да е, то се адмирира от народа ни!
В другите демократично страни се вземат законови и финансови мерки такива мащабни позициониращи медийни кампании, позициониращи политици, или партии да са невъзможни. Но у нас външни медии на чуждестранни собственици бяха и са основните политически манипулатори, които безспир прокламират и ни натрапват с пропаганда най-удобните за чуждите интереси политици!
Обречени сме!
Нямаме собствен разсъдък! Заместен е от сдъвканите медийни инструкции, които получаваме по телевизионните канали и радиа! От водещи манипулатори като Ани Цолова и Виктор Николаев - типични примери за политически пропагандатори на ГЕРБ!


поне на имигрантите проблемите са решени, няма нищо страшно.



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: coffeen
Категория: Други
Прочетен: 656510
Постинги: 228
Коментари: 487
Гласове: 3744
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031