Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2019 22:37 - лягай си, тя не си мисли за теб
Автор: coffeen Категория: Други   
Прочетен: 712 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 11.12.2019 17:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 за спестяване на средства си мисли, ама то си е харчене, или е заради харченето й до минус безкрай на картата.
  спестяване за нещо, което ще хвърли след някой месец и ще замени с друго.
пазаруването е за бедните. останалите ловуват и събират.

 изпазарували сте интернета, продавалническите групи втора употреба от всичко, прочели сте целия позитивизъм, екология, антиконсумеризъм, но не сте се научили как да отглеждате домати и пипер.
добре е, че карате със зимни гуми през всички сезони.
преди да заспите почвате да плачете, нe за себе си, вие сте съвършени.   
спрели сте да правите глупости с тялото си, защото са били много. може от 15 месеца да сте на кето диета, или нисковъглехидратнoто самоубийство, съмнително лансирано и от Кейт Мидълтън. прочетете обаче нещичко, нещо като истината за кето режима, дългосрочните ефекти и ще разберете, че след 20 години ще дебелеете и от въглехидрат като от био ябълка, при това узряла на дървото.  
този режим кара панкреаса ви да мързелува, а той не стои зад стомаха ви, за да го поставяте в спящ режим. най-омразната ми дума е протеин и към 30 години преживявам на въглехидрати, ама не такива от млечен шоколад или някакъв друг модифициран продукт, ами от цели, пресни, свежи храни, основно плодове. мазнини почти не ядях, беше ме гнус от тях. протеинът, топлиннообработен, разболява, стерилизира, загрозява хората. затова сега тялото ми е по-изразително. с годините всяка тлъстина изчезва от тялото.  

нисковъглехидратните придобиват ползи, доколкото нямат (преработени) зърнени храни и такива без мая най-вече (фабричната мая пречи на усвояването на магнезия и калция)
  

избрала съм такъв режим, за който и до днес науката има добри новини

https://wakeup-world.com/2019/07/03/add-life-to-your-years-and-years-to-your-life-with-raw-foods/


  НВ диетите се свързват с повишен риск от смърт поради всякаква причина, смърт от сърдечно-съдови, мозъчно-съдови и ракови заболявания:     

https://www.sciencealert.com/huge-studies-show-we-need-carbs-so-keto-diet-not-healthy-for-long-term?perpetual=y



още против нисковъглехидратното хранене

https://wakeup-world.com/2019/11/07/is-sugar-the-enemy/
     

не знам защо кетонците упорстват, след като адаптация там няма (просто нямат глутен покрай изключване на въглехидратите), спермограмите на мъжете са ужасни (гаметите, за да са състезателни, им трябва не глюкоза, а фруктоза, но не кристална насипна, а в натурален продукт) и техните мозъци, работещи на кетони не сънуват, или поне не помнят сънуваното.  

тук да се поразведрите:
https://blitz.bg/lyubopitno/interesno-prouchvane-vegetariantsite-se-okazvat-mastri-v-legloto_news712384.html


  атлетичното представяне също страда от тази мания, мускулният тонус отслабва. режимът води до промени в метаболизма и мускулната маса, и натрупаните наново килограми са с превес на мазнини, а не на мускулна маса. да не си представяме в сантиметри как изглежда, че мазнините за единица обем са няколко пъти по-леки.


https://www.health.com/weight-loss/keto-long-term 

режимът е нездравословен, дори правилно спазван, без излишен протеин, без излишни мазнини, с правилно съотношение на наситени и ненаситени. за ненаситените се твърди, че предизвикват възпаления, а който държи ключа за възпаленията, контролира бъдещето, но не по начина, който се представя в мейнстрийма, трябва да помислите какво всъщност вършат ненаситените мазнини, как се срещат в природата и можете ли да видите например литри зехтин ей тъй някъде сред маслиновата гора, и да си отговорите разболяват ли ви или ви антиоксидират ненаситените мазнини неизвлечени от растенията, и да сте наясно до кой слой сте здрави, за да си позволявате извлечени, без да изпадате във възпаления, които пък може да са реално лечение на друг слой.

раково болните, знаете, те са били толкова безенергийни, че никоя от системите им не е набирала сила, за да се изчисти, те са били привидно здрави, без активни процеси на самолекуване - всичко спи и си гние. това, че някой има кожен рак не значи, че външните слоеве са болни, значи само че там се проявява разпадът, и трябва да се лекуват вътрешните. няма лесен за лекуване слой.


когато мислите за здравето си, не се косете, че боледувате. нашите тела започват живота си на слоеве, така и се лекуваме -  послойно. когато "мине" някоя болежка, алергия като се замаскира, това не значи, че те не са изпратени в друг по-жизненоважен слой да речем от най-горния и безопасния - кожата. болестите са много упорити, и ако сме ги рецидивирали с "помощта" на "медицинския" терор, ще си стоят на същото място.

няма време за повече запетаи. боледувайте, за да сте наистина здрави, детоксът не е приятен, но аз искам да умра здрава, представи си, ха.
искам умирането ми да е приятно, ако докарам нещата дотогава, когато трябва. но кога ли ще трябва да е, години някакви. ама години с луни, пещери, титани, удоволствията ви (един тир цигари, хърватци и литовки).

оставям ви на щастието, на новата светлина, на края на системата. много време ще изгубите да се пазите от глифозати, нитрати, ЕМП, сини светлини, честоти, магии африкански, лечения с всичко (аз препоръчвам с брезовата гъба, много я бива)

докато се обърнем, и на марс ще са направили 20 държави.


                           image


                                



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. coffeen - рискове
16.11.2019 16:26
режимът води до влошаване на познавателните способности. още веднъж да подчертая - носи огромен риск от развитие на диабет или инсулинова резистентност, освен е случаите на стриктното му спазване доживот. тялото може да спре да толерира всякакви въглехидрати.
хората надебеляват не просто от каквито и да било въглехидрати, а от неправилните. и поради липса на правилните, надебеляват. изключите ли плодовете, се поставяте в дефицит на минерали, и ще си дебелеете от липса на витамини. без прием на въглехидрати, вие реално не сте "слаби", а сте в едно тежко окиселяване. много рядко съм видяла да се спазва балансирано, алкално НВХ.
всъщност днес е по-вегетарианско да изядеш free-range селско пиле, хранено без отровни смески, отколкото оранжерийна краставица, да не говорим за всички пакетирани отпадъци второ качество, пристигнали от незнайно къде.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: coffeen
Категория: Други
Прочетен: 658719
Постинги: 228
Коментари: 487
Гласове: 3744
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930