Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2008 22:35 - Трудният живот на мъжете
Автор: coffeen Категория: Други   
Прочетен: 4051 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 15.06.2008 22:57


Иска ми се образите от кампанията за съвременното положение на мъжете да не ме натъжаваха по такъв начин. Искаше ми се да се радвам повече, харесвам естествените, истински, реални мъже, много ги харесвам даже, но тяхното сегашно състояние е тревожно. Ще видим кой е виновен, има ли причини...

A-A-H ! ( ALL ABOUT HIM ) е кампания за съвременното положение на силния пол, която ще покаже истината такава, каквато е.

 A-A-H! ( ALL ABOUT HIM ) е един по-дълбок поглед върху мъжа и  мъжкото начало, върху психологията на мъжа и чисто мъжкото присъствие /или неговото отсъствие/

A-A-H! ( ALL ABOUT HIM ) няма да противопоставя силния на слабия пол ...

A-A-H! ( ALL ABOUT HIM ) търси мъжа на златната среда, в разцвета на силите си – стабилен, чаровен, с вътрешна сила и характер.

С две думи A-A-H ! (ALL ABOUT HIM) търси истинския мъж! И го намира!

Акцент на кампанията:

( София център ) – билбордове, изобразяващи и интерпретиращи възможното присъствие на обикновените мъже днес – мъже, които не са част от рекламен продукт , нито пък са резултат от риалити шоу или американски екшън. Мъже в активна възраст, които живеят живота си, успяват да са себе си и да следват принципите си. Силни характери, със своите слабости и съмнения, възторзи, разочарования и провали. Уязвими, но силни. Тяхната сила е силата на несъвършенството. Красотата в противоречивостта на мъжкото присъствие.

 10 билборда за мъжете, които не отговарят на:

  • гей естетиката
  • уни и метро сексуалността

 
10 билборда за мъжете, които:

  • не са модерни
  • не са политици
  • не са футболисти или спортисти

 
10 билборда за мъжете, които:

  • не пращят от здраве
  • нямат силно изявена мускулатура
  • не са fresh и famous

и все пак тяхното присъствие се усеща...

10 билборда , създадени в търсене на екзистенциалната красота на мъжкото присъствие в самотата по пътя и тъгата на мъжа през различни етапи на живота му /като мъж/.

Проведената анкета към кампанията:

От резултатите й става ясно, че мъжът узрява – Когато – тогава!, Работи повече и изживява по-силен стрес през 21 век, както и че Най-големите Му предимства са това, че носи тежко и носи на бой. Най-силният мъжки страх е, че Не изкарва достатъчно пари, а най-немъжкото поведение е: Да изпере, изглади и изчисти къщата преди жената да се е върнала.

От отговорите се разбира, че отношението на мъжете към брака и децата е: Иска, но не му стиска; а фаворит сред тайните мъжки страхове е: Да не му стане когато трябва. Според анкетата мъжете са агресивни - Когато някой ги предизвика; а сред любимите мъжки хобита са: Бира, вино, ракия, уиски, водка, джин, джинджифил... и малко коктейли, както и разбира се - Жени, момичета, приятелките на приятелите .
 
За мнозинството метросексуален мъж е бисексуален мъж, превъзходството на силния над слабия пол е в това, че мъжете са: По-космати, а истинските мъже са: На изчезване!

Анкетата посочва, че жените искат от мъжа категорично - Любов и грижа, а за да бъде истински на един мъж му трябва -Сутрешна ерекция.

Сред най-големите мъжки проблеми пък е посочена Липсата на мъжка компания и цикъла на жената, докато Мъжът на 3-тото хилядолетие е разпознат като: Работник в супермаркет.

Цитирам и няколко от работите на участници в кампанията:

“Victor cries” е проект, който представя мъжката уязвимост. Мъжете по билбордовете са в светлината на силата и победата. Провал и тъга почти не може да се види в реклама. Victor criesрисува днешния мъж като способен да изпитва чувства лично и открито и в същото време да си остава силен и красив... Мъжкото страдание е символ на нашата ранимост.

 Представени в работата на Любен Босилков са "Мъжете от Светлата страна":

"Мъжете от Светлата страна, които не се страхуват да бъдат открити, щедри, добри, обичащи ! Защото ... са обичани"

Цялата тази картина е резултат от поведението на жената, нейното чудовищно господство е отвратително, знаете ли. Нейната злобност, безпричинна отмъстителност и и неосъзнатост като полово същество, неумението й да управлява собственото си тяло и психика, нейната безотговорност и неблагодарност в отношението към мъжа са престъпни. Жените имат пълна власт и те са станали тиранични, няма ли кой да заплаче (освен "Виктор") за тия мъже обречени на незачитане и зависимост. Радослав Гизгинджиев отговаря така:
"дали мъжът ще успее да задържи своята изначална, каменна и божествена природа. Дали ще успее да бъде неразрушим? Съвременният мъж трябва да бъде най-силен сега, за да успее да се освободи от факторите, които отнемат истинската му роля."
С призива на Михаил Черкезов към нашите обичани момчета: “Мъже, използвайте ръцете си сега, нека съзнанието Ви ги води към по-доброто ни бъдеще", авторът акцентира на способността на мъжете да променят точно сега положението си, да бъде както им харесва. Не вярвам толкова да им се нрави сегашната действителност и това им състояние. А жената - тя иска да бъде овладяна, но няма от кого.



 

 



Тагове:   мъжете,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Жената иска да владее
16.06.2008 21:58
Но не може. Е, разни шматки само.

"Цялата тази картина е резултат от поведението на жената, нейното чудовищно господство... " - тва са глупости абсолютни.
цитирай
2. coffeen - ето горният коментатор
16.06.2008 23:15
вероятно коментаторка как е доказал/а до какво е довело владетелството на жената.
цитирай
3. coffeen - повечето мъже не харесаха
17.06.2008 00:09
статията. и аз не я харесвам, ама това е истината. малко като се видят в реална светлина и им се ще да се скрият, ами и на нас ни омръзна все да сме под прожекторите.
всички си го признаха всъщност, но не се радвам за тях.
искам тези мъже да счупят многовековния си немъжествен и примиренчески живот. и между редовете да не прочитам какво и колко им липсва, а сетне да ми отричат, че са управлявани от полите на жените. и в същото врме да чета от жени, че нямало кой да ги наебе. не искаме никого да управляваме, но нещата са оставени в нашите ръце, а съответно не сме се поколебали да сбъркаме не едно поколение свои мъже и синове. мъжете отсъстват, ей затова.
цитирай
4. анонимен - :D
17.06.2008 01:37
Тез поли женски бе ееееееййй!
Добре, че има кой да ни управлява!
Какво щяхме да правим без тях?!
цитирай
5. sensi - В много случай
04.07.2008 22:50
изглеждаме кекави и страхливи. Ами ние сме си виновни за това. И все пак малко мъжество не ни стига. Ама май така ни е добре....
цитирай
6. ngc7293 - :)
31.08.2008 23:14
Аз съм мъж и ти благодаря за статията!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: coffeen
Категория: Други
Прочетен: 658910
Постинги: 228
Коментари: 487
Гласове: 3744
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930